Stoksuz E-ihracat Nedir?

Stoksuz E-ihracat kısaca, yurt içindeki online pazaryerlerinden fiyatı uygun olan, yurt dışına satıldığında iyi kar bırakacak ürünleri Aliexpress, Amazon, Wish, Joom gibi pazaryerlerinde açacağınız mağazalarda listeleyerek, satış gerçekleştiğinde mevcut yerel satıcıdan tedarik edip alıcınıza göndermektir.


Aktarmamerkezi.com stoksuz olarak satışını yaptığınız ürünlerin, paketleme etiketleme ve teslimat gibi yorucu işlerin yükünü sizlerden alarak global pazaryerlerindeki satış sürecinizi tıpkı kendi deponuzdan gönderim yapar gibi hızlandırır ve güvenle müşterilerinize ulaşmasını sağlar. Yurt dışına gönderilecek ürünün mikro ihracat kapsamına girebilmesi için, maksimum 300 KG ağırlığında ve 15.000 € değeri aşmaması gerekir.


Aktarmamerkezi.com Mikro ihracat kapsamına giren satışlarınızda, hasar kontrolü yapar, renk ve beden uyumunu inceler, ardından ürünlerinizi güvenli şekilde paketleyerek sizlerin anlaşmalı olduğu firmalara yada aktarmaexpress ile gönderimini gerçekleştirir.


Ayrıca uluslararası taşıyıcı firmalardan aldığımız özel fiyatlar sayesinde, dünyanın her bölgesine o coğrafyada uzman olan firmalar ile hızlı ve güvenli gönderim avantajından faydalanabilirsiniz. Siz mağaza optimizasyonunuz ve ürünleriniz ile ilgilenirken mikro ihracat süreç yönetimini bize bırakın.